ADA shipyardservice

Werknemers

Ada Shipyardservice heeft diverse functies bij Jacht- en Scheepswerven door heel Nederland. Wij zijn voor onze opdrachtgevers altijd op zoek naar mensen om het team te versterken. Benieuwd of jouw droomfunctie er tussen staat? Bekijk onze vacatures!

Werknemers

Wat kun je van ons verwachten?

Naast het verzorgen van jouw nieuwe uitdaging, verzorgen wij nog veel meer voor je. Zo hoef je zelf nergens naar om te kijken en kun je met een gerust hart starten met je baan.

Ada Shipyardservice verzorgt het vervoer vanaf Polen naar een tijdelijk huis in Nederland. Hier aangekomen staan er auto’s klaar om van en naar het werk te reizen. Het zijn géén privéauto’s.

De huisvesting van Ada Shipyardservice is voorzien van het SNF keurmerk. Dit betekent dat de huizen in goede staat zijn en iedereen een eigen privé slaapkamer heeft. De woningen zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd bij aankomst. De huur voor de woning betaal je aan Ada Shipyardservice. Wij bieden de mogelijkheid om dit te doen via een ET regeling, dit is financieel voordeliger!

Iedereen binnen Ada Shipyardservice is belangrijk. Daarom sluiten wij voor al onze medewerkers een zorgverzekering af bij een verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in buitenlandse medewerkers in Nederland. Ga je terug naar je familie voor een vakantie? Ook dan ben je verzekerd! Daarnaast is jouw gezin, eventueel wonend in het buitenland, automatisch meeverzekerd.

Iedere werknemer die bij Ada Shipyardservice begint ontvangt werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en indien nodig op de werkplek een gevulde gereedschapskist. Deze materialen krijg je in bruikleen en hoef je niet zelf aan te schaffen.

Ada Shipyardservice hanteert voor het salaris de inlenersbeloning – dit betekent dat iedereen volgens de CAO ingeschaald wordt waar de opdrachtgever onder valt. Daarnaast is het via de inlenersbeloning geregeld dat je mee gaat in alle CAO verhogingen (van de CAO waar je onder werkt) en dat je ook de  uitkeringen ontvangt die afgesproken zijn in de CAO.

ADA shipyardservice

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Draag jij binnenkort bij aan het realiseren van aluminium superjachten of luxe, composiet zeiljachten? Solliciteer direct of stuur een open sollicitatie! op een van bovenstaande functies, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Over ada