ADA shipyardservice

Over Ada

Wij zijn een ervaren uitzendbureau, gespecialiseerd in personeelsdiensten in de superjachtbouw. Wij faciliteren vakmensen die werkzaam zijn bij Jacht- en Scheepswerven. Sluit jij je bij ons aan?

Over ons

Wie is Ada Shipyardservice?

Binnen Ada Shipyardservice is iedereen belangrijk. Vanuit ons kantoor in Heerhugowaard bedienen wij zowel onze opdrachtgevers als medewerkers met een enthousiast team.

Naast het enthousiaste kantoorteam, ondersteunt onze Pools en Nederlands sprekende voorman de werknemers én werkgevers op de werkvloer. Met onze heldere communicatie en korte lijnen krijgen onze opdrachtgevers én werknemers snel antwoord op alle vragen.

Betrouwbaar

jarenlange ervaring

Flexibel

Heldere comunicatie

Korte lijnen

Ada shipyardservice

Dé betrouwbare partner

Ada Shipyardservice zorgt voor huisvesting en vervoer voor de medewerkers. Medewerkers kunnen gebruiken maken van auto’s van Ada Shipyardservice om naar het werk te reizen, en hun gezin op te zoeken. De meeste buitenlandse medewerkers komen zonder gezin naar Nederland. Wij vinden het daarom belangrijk dat zij alsnog voldoende tijd krijgen om met hun gezin door te brengen. We streven ernaar om alle medewerkers continue na 4 weken werken, een week naar hun gezin te laten gaan.

ADA shipyardservice

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of nieuwe vakmensen?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière, of ben je op zoek naar nieuwe vakmensen voor de Jacht- en Scheepswerven? Ada Shipyardservice realiseert het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of solliciteer direct!

Over ada