ADA shipyardservice

Over Ada

Wij zijn een ervaren uitzendbureau, gespecialiseerd in personeelsdiensten in de superjachtbouw. Wij faciliteren vakmensen die werkzaam zijn bij Jacht- en Scheepswerven. Sluit jij je bij ons aan?

Over ons

Wie is Ada Shipyardservice?

Binnen Ada Shipyardservice is iedereen belangrijk. Vanuit ons kantoor in Heerhugowaard bedienen wij zowel onze opdrachtgevers als medewerkers met een enthousiast team.

Naast het enthousiaste kantoorteam, ondersteunt onze Pools en Nederlands sprekende voorman de werknemers én werkgevers op de werkvloer. Met onze heldere communicatie en korte lijnen krijgen onze opdrachtgevers én werknemers snel antwoord op alle vragen.

Betrouwbaar

jarenlange ervaring

Flexibel

Heldere comunicatie

Korte lijnen

Ada shipyardservice

Het team

Ada shipyardservice

Dé betrouwbare partner

Ada Shipyardservice zorgt voor huisvesting en vervoer voor de medewerkers. Medewerkers kunnen gebruiken maken van auto’s van Ada Shipyardservice om naar het werk te reizen, en hun gezin op te zoeken. De meeste buitenlandse medewerkers komen zonder gezin naar Nederland. Wij vinden het daarom belangrijk dat zij alsnog voldoende tijd krijgen om met hun gezin door te brengen. We streven ernaar om alle medewerkers continue na 4 weken werken, een week naar hun gezin te laten gaan.

ADA shipyardservice

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of nieuwe vakmensen?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière, of ben je op zoek naar nieuwe vakmensen voor de Jacht- en Scheepswerven? Ada Shipyardservice realiseert het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of solliciteer direct!

Over ada

Caroline

Onze doorgewinterde professional, Caroline, met maar liefst 30 jaar ervaring, heeft een schat aan kennis vergaard en kent de ins en outs van de branche als geen ander. Haar toewijding strekt zich uit naar alle betrokken partijen, en zij zet zich met volle toewijding in met een duidelijk oog voor wederzijds belang. 

Caroline kijkt verder dan het oppervlak en weet precies hoe ze de puzzelstukjes op de juiste plek moet leggen om een win-win situatie te creëren. Haar energieke aanpak werkt aanstekelijk en brengt een frisse dynamiek in het team.

Dit is niet zomaar een professional; ze is een ware enthousiasmeerder. Haar passie voor het vak en haar vermogen om anderen te inspireren, maken van haar een drijvende kracht binnen het team. Of het nu gaat om het motiveren van collega’s of het vinden van innovatieve oplossingen, ze staat altijd vooraan, klaar om anderen te stimuleren en te laten excelleren.

Met deze ervaren, energieke en inspirerende teamgenoot haal je niet alleen een expert binnen met decennia aan ervaring, maar ook iemand die de werkomgeving verrijkt met positieve energie en inspiratie. Haar focus op wederzijds belang en passende oplossingen maakt Caroline een waardevolle schakel in ons team.

Stephanie

Binnen ons team schittert Stephanie, een professional met maar liefst 25 jaar ervaring. Deze doorgewinterde expert heeft de branche van binnen en van buiten verkend en laat zich door geen enkel geheim verrassen. Haar enthousiasme voor het vak is als een aanstekelijke vonk die iedereen om hem heen inspireert.

Wat Stephanie uniek maakt, is haar vermogen om altijd passende oplossingen te vinden. Of het nu gaat om complexe vraagstukken of uitdagende situaties, ze lijkt altijd de juiste weg te kennen. Bovendien is eerlijk zakendoen haar handelsmerk; ze handelt met integriteit en transparantie, waardoor haar reputatie onberispelijk is.

Onze professional straalt positiviteit uit als een zonnige dag, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Stephanies optimisme werkt aanstekelijk en creëert een inspirerende sfeer in het team. En als het gaat om communicatie, is ze recht door zee. Geen omwegen, geen verborgen agenda’s; ze zegt waar het op staat, waardoor de samenwerking effectief en helder is.

Met deze ervaren, enthousiaste en eerlijke teamgenoot hebben we niet alleen iemand die de klappen van de zweep kent, maar ook een bron van inspiratie

Pawel

Met genoegen presenteren wij ons teamlid Pawel: een betrokken professional die altijd klaarstaat voor iedereen.

Hij staat altijd klaar en voor iedereen, ongeacht de omstandigheden. Hij heeft een werkhouding die verder gaat dan de standaard ‘9 tot 5 mentaliteit’; hij is bereid om te werken wanneer en waar dat nodig is, en dit alles met een glimlach.

Wat hem echt onderscheidt, is zijn ongeëvenaarde kennis van zijn vakgebied en je kunt altijd op hem rekenen voor oplossingen, inzicht en advies. Zijn betrouwbaarheid is onbetwistbaar; hij komt altijd zijn beloften na en is een rots in de branding voor zijn collega’s, medewerkers en opdrachtgevers.

Stress lijkt geen vat op hem te hebben. In hectische situaties behoudt hij kalmte en overzicht, wat hem in staat stelt om effectieve beslissingen te nemen en zaken op rolletjes te laten lopen. Wat Pawel ook bijzonder maakt, is zijn vermogen om de planning op meerdere vlakken te beheren. Of het nu gaat om het coördineren van projecten, het organiseren van teams of het plannen van organisatorische uitdagingen, hij doet het schijnbaar moeiteloos.

Hij is iemand die iedereen in het team ondersteunt en inspireert. Kortom, hij is de onmisbare schakel voor succes.

Leticia

In de complexe wereld van de backoffice sprankelt Leticia als een integer en vakbekwame professional. Haar vermogen om stressbestendig te blijven te midden van uitdagende situaties is bewonderenswaardig. Ze lijkt zich als vanzelf aan te passen aan veranderende omstandigheden en behoudt altijd haar kalmte, wat een geruststellend effect heeft op het hele team.

Wat Leticia onderscheidt, is haar indrukwekkende effectiviteit. Haar organisatorisch vermogen komt duidelijk naar voren wanneer ze taken afhandelt met een combinatie van nauwkeurigheid en efficiëntie. Ze is als een dirigent die het orkest van de backoffice leidt, met een scherp oog voor detail en een instinctieve vaardigheid om alles soepel te laten verlopen.

Naast haar professionele capaciteiten brengt Leticia ook een vrolijk karakter mee naar de werkplek. Haar positieve houding is besmettelijk en creëert een aangename werkomgeving, zelfs tijdens de drukste momenten. Dit vermogen om een lichte toets toe te voegen aan het professionele aspect van haar werk maakt haar niet alleen waardevol, maar ook geliefd bij haar collega’s.

Leticia is niet alleen een betrouwbare backoffice medewerkster, maar vooral een integere, vakbekwame, stressbestendige, efficiënte, georganiseerde, vrolijke, doortastende en altijd klantvriendelijke professional die voor ons onmisbaar is.

Chris

Chris, onze nieuwste aanwinst en sinds dit jaar toegetreden tot het team van Ada in Heerhugowaard, waar hij met enthousiasme de uitdagende rol van administratief medewerker op zich heeft genomen.

Met een solide achtergrond en scherp inzicht in administratieve processen, zet hij zich toegewijd in voor nauwkeurigheid en efficiëntie. Hij heeft het vertrouwen dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team. Zijn passie voor het administratieve vakgebied blijkt uit zijn streven naar verbetering en vernieuwing.

Chris is sterk gedreven in zijn werk en staat klaar om met toewijding en professionaliteit deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Marieke

Marieke, is een dynamische professional die de term ‘hands-on-mentaliteit’ tot kunst heeft verheven. Deze gedreven collega gaat geen enkele uitdaging uit de weg en omarmt de afwisselende functie met open armen. Haar inzet gaat verder dan de gebruikelijke taken; ze zet zich in voor voldoening in haar werk en streeft naar duurzame verbindingen tussen werkgevers en werknemers.

Zij is als een frisse wind in het team, altijd klaar om 100% aandacht, energie en nieuwe ideeën te delen. Haar enthousiasme is aanstekelijk, en haar betrokkenheid bij het creëren van waardevolle connecties binnen de arbeidswereld is bewonderenswaardig.

In haar afwisselende functie zoekt Marieke naar voldoening, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Ze begrijpt dat duurzame verbindingen essentieel zijn voor een succesvolle samenwerking tussen werkgevers en werknemers. Haar toewijding aan het creëren van een positieve impact maakt haar niet alleen een waardevolle nieuwe aanwinst voor ons team, maar ook een bron van inspiratie voor het streven naar innovatieve oplossingen.

Met deze collega kun je rekenen op iemand die niet alleen de handen uit de mouwen steekt, maar ook een bijdrage levert aan een werkomgeving vol voldoening, energie en vernieuwende ideeën. Haar focus op duurzame verbindingen en 100% inzet maakt haar een cruciale schakel voor het bevorderen van positieve relaties binnen het team en daarbuiten.