ADA shipyardservice

Werkgevers

Ada Shipyardservice biedt een totaaloplossing voor de superjachtbouw. Wij ontzorgen werkgevers van A tot Z in hun zoektocht naar juiste werknemers. Dat is niet alles! Naast het werven van het juiste personeel, regelen wij ook de huisvesting en het vervoer indien nodig. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Werkgevers

Werkwijze

Bij Ada Shipyardservice geven we buitenlandse medewerkers een kans op de arbeidsmarkt. Onze kandidaten komen voornamelijk uit Polen, maar ook medewerkers met een andere afkomst bieden wij een kans. Om de communicatie met de medewerkers vlot te laten verlopen, hebben wij een Pools Nederlands sprekende voorman in dienst. Hij komt wekelijks op de jachtwerf langs, zodat wensen kenbaar gemaakt en vragen gesteld kunnen worden. Nieuwe medewerkers worden de eerste dag geïntroduceerd door onze voorman. Hij zal de medewerker wegwijs maken, voorstellen aan de leidinggevende en eventuele vragen beantwoorden.

Werkgevers

Huisvesting en vervoer

Ada Shipyardservice zorgt voor huisvesting en vervoer voor de medewerkers. Medewerkers kunnen gebruiken maken van auto’s van Ada Shipyardservice om naar het werk te reizen, en hun gezin op te zoeken. De meeste buitenlandse medewerkers komen zonder gezin naar Nederland. Wij vinden het daarom belangrijk dat zij alsnog voldoende tijd krijgen om met hun gezin door te brengen. We streven ernaar om alle medewerkers continue na 4 weken werken, een week naar hun gezin te laten gaan.

Ervaringen van werkgevers

“Wij doen al jaren zaken met Ada Shipyardservice, zij onderscheiden zich in hun branche door hun zeer transparante en betrouwbare werkwijze. Wij zijn zeer tevreden.”

- Esther


“Betrokken, altijd bereikbaar en in de buurt / hoog gekwalificeerd en gespecialiseerd personeel”

“Onze contactpersonen bij Ada Shipyardservice zijn professioneel en een prettige gesprekpartners. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en houden ook ons hiermee scherp.”

ADA shipyardservice

Op zoek naar nieuwe vakmensen?

Ben je op zoek naar nieuwe vakmensen voor de Jacht- en Scheepswerven? Ada Shipyardservice realiseert het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over ada